Nieuws

BEESD – Welke ondernemer denkt niet geregeld: ‘O ja… de administratie’. Sommige ondernemers zijn zelfs te laat met het doen van aangifte. Elise Kroeze Kantoorwerk (EKK) neemt deze zorgen uit handen. Bij haar is men aan het juiste adres voor uw (financiële) administratie.

Als zelfstandig ondernemer ben je graag bezig met je werk, maar de administratie valt daar meestal niet onder. Dat is nogal eens het ondergeschoven kindje, een klus voor de avonduren. Het gebeurt soms dat daardoor belastingaangiftes niet op tijd binnen zijn of dat de jaarrekening niet tijdig is aangeleverd. Sommige ondernemers zijn ook niet zo handig met computers en mikken alle papieren in een grote doos. ,,Geeft helemaal niets”, zegt Elise Kroeze. ,,Ik breng graag elke administratie op orde!” 

Deskundige advisering 
EKKantoorwerk in Beesd is een pas gestart bedrijf voor de (financiële) administratie van zzp’ers en kleine ondernemingen. Elise Kroeze heeft ruim twintig jaar ervaring op dit gebied. Jarenlang heeft ze in loondienst gewerkt. ,,Maar ik wilde graag voor mezelf beginnen en nu is die tijd aangebroken. Ik vind het heerlijk om een bedrijf te helpen opbouwen of op goede wijze voort te zetten. Ik vind het fijn om te kunnen adviseren, bij bijvoorbeeld het opstellen van offertes. Ook ondersteun ik andere administratieve en financiële zaken.” EKK is tevens de perfecte schakel tussen een kleine onderneming en accountantskantoor. Zeker voor wie kosten wil besparen, is het fijn om zijn of haar administratie altijd op orde te hebben. 

Efficiënte ondersteuning 
EKK werkt efficiënt en accuraat, deskundig en onafhankelijk. EKK zet in op een uitgebreide dienstverlening, waaronder het verwerken en optimaliseren van de financiële administratie, het opstellen van de jaarrekening, het indienen van de aangifte omzetbelasting, het bewaken van de liquiditeit en overige ondersteuning op administratief, boekhoudkundig en fiscaal gebied. Elise somt de voordelen op: ,,Dus geen zorgen meer of je op tijd bent met het doen van aangiftes, een beter inzicht in je (financiële) administratie en meer tijd voor je bedrijfsvoering.” EKK is flexibel en altijd bereikbaar. Elise Kroeze werkt op locatie of thuis. Ze kan ook op tijdelijke basis bijspringen als de administratieafdeling het net even te druk heeft. Ook kan ze ingezet worden op een accountantskantoor. Met EKK is uw administratie altijd op orde.

EKK, Havendijk 18, 4153 AX Beesd, 06 46100681, www.ekkantoorwerk.nl 

 

EKKantoorwerk Financieel & Administratief